hej igen!

Hallu igen, Nu har jag kommit hem och jag har varit på ridläger hela veckan :D
 Jag orkar inte blogga Just nu för jag ska träna fotboll nu :D


Fredag

kommer tyvärr inte kunna blogga nu tills Fredag. Jag berättar på Fredag vad jag har gjort men det kommer blir BÄÄÄST" :D :love: !!!


Bilder..

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder jag tog i går :)


Godaste parfymerna

Äkligaste parfymen EVER, fick den av polux för lääännggee sen! BLÄÄ

Bakade kladdkake muffins :)





Det var dom :)'


Bilder från hästveckan

Har ju glömt att lägga ut bilderna från när jag hade völis och även red faxen så här kommer bilder från den veckan :)



Mosi åker transport till Hästkliniken




Det var lite bilder, Hahah, "lite"


Åsa

här kommer bilder från när vi var i sommarstugan i åsa :)



Min Ûbersöta hund!


Det var det :)


bloggar!

Det här är dom bloggar jag läser ingen är 1, 2, 3 blogg utan jag läser alla och tycker dom är bra :)
fast jag skriver blogg nummer 1... och så :) hahah

1.
 

2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.


Det är dom bloggarna jag läser varje dag nästan :)

ALLA BILDERNA ÄR KLICKBARA SÅ KOMMER DU TILL DERAS BLOGG! :P


just nu.

just nu håller jag på med att ladda över 444 bilder från kameran :)






bilder..

just nu är jag ute och tar massor med kort :) Bilder kommer om en stund :)

ni ska även få en bild bomb från när jag hade lille völis och från åsa :)



tråååkiiigtt

just nu är jag hos lina-maria and ida is hear. Vi ska sova här, göttt :)
men jag har inte så myckket att blogga om just nu :)




kommit hem

Nu har jag kommit hem från åsa, och internetet funka inte där? så det är därför jag inte bloggat :)


Mot sommarstugan i morgon!

Imorgon åker jag till min sommarstuga i åsa och är där tills söndag :) Har med mig datorn så jag kan blogga :D



dag 8, (måndag)

på måndagen vaknade vi vid 12 och bestämde att åka till havet, min mamma åkte också med. Vi var vid havet i kanske 3 timmar, sen åkte vi till carina igen och hämtade all min pakning. Åkte till stallet efter det och jag tog in Völis som stog vid öppningen och väntade. fiksade han och sedan gick vi ut, vi red upp i skogen och mamma hade min systemkamera och fotade.  mycket trav och galopp så :) här kommer bilder från den ridturen.



hände något med datans internet, så jag kunde inte ladda upp mer men det kommer så fort jag kan :)


dag 7, (söndag)

På söndagen red jag och Carina ensamma, Wilma var på liseberg. Jag tog in Faxen och red honom i padocken. Han var ganska stel men endå Pigg som fan. Jag gjorde mycket volter, skänkelvikningar, halter, ökningar och minskningar och sånt. han skärpte sig riktigt bra och lyssnade! :) Duktig pojke!

Efter jag hade ridigt honom var det bara att ställa han i sin box och hämta Völis, sadla och tränsa honom och sen släppa ut faxen. Sen tog jag völis och gick ut med han och Carina tog Räkarn. Vi hoppade upp och gick mot travbanan. Han var ganska pigg och öronen var framot hela tiden! Gulligt! När vi kom fram till travbanan jobbade vi dom i tölt. sen galopperade vi jätte mycket, vi tog 2 var på travbanan sen frågade carina och vi skulle ta en stig som gick in i skogen. - aa visst, :)
Jag gick först med Völis för räkarn var löjlig och ville itne gå först! efter en halv timmes ridning i skogen kom det sankmark. hästarna sjönk ner över kvärna, läskigt men dom klarade det Galant! :D Det kom 2 stycken sånna. Efter att vi hade ridigt i en timma i skogen och stigen bara försvunit helt plötsligt bestämde vi oss att vända och vi han ta 2 steg innan carina såg vägen. så det var bara och vända och ta det vägen vi tänkte ta igen. Tuuur att vi inte vände asså! Vi red hela vägen till backa och ridningen blev nog 2 timmar :)


dag 6, (Lördag)

På lördagen så hade vi tänkt att rida till vattnet :)
Jag tog in völis och wilma räkan och Carina skulle rida en häst som hete Barki. Vi borstade och gjorde hästarna klara sen red vi iväg. Det var ganska långt till sjön och på hela vägen dit var det fult med cantareler, svamp. Så carina sa att hon skulle åka med bilen sen och plocka massor. När vi nästan va framme kanske bara 10 minuter kvar tappar Carinas häst Barki en sko. FAN, då måste vi vända! Vi som hade Ridigt en Timma tyyp. Aja det var bara att vända och rida tillbacka... Vi red igenom skogen istället för grusvägen, skogen är lite snabbare.

Så den ridningen var inte så lyckad men ;)

Sen tar vi bilden bort och carina stannar bilden på lite olika ställen och plockar massor. sen så kom det en skylt och på den stog det " PAKERING FÖRBJUDEN PGA LASTBILSVÄNDNING" vi pakerade där endå för vi skulle ju bara plocka lite svamp fort. Då kollar jag åt sidan och Fyfan där ligger ett Avsågat ÄLGBEN! UUUUUUHHHH!! :O :bigeyes: Fyyy! Den hade klöven(foten) kvar och allt kött och så och Fyfan va det stank! Mamma sa att dom har sånt till Jackthundar! Men endå. Uhhhs!


dag 5, (Fredag)

På fredagen åkte vi upp tidigt vi var i stallet klockan 7 :( Fyy va trööt jag var!
Först red jag Völis och efter jag hade ridigt red Wilma Lucas, en shettis som inte är inriden.
Men Völis gjorde jag mycket halter och sidvärsrörelser :) Han lyssnade inte över huvettaget i början men det beror på att han HATAR padoken! han försöker att stanna vid ingången och så men nej det får han inte. I galoppen var han bråkig och busig. Han hoppade sidled och grejade, lite Crasy :)
EFter att vi hade ridigt och grejat klart i stallet skulle vi ta bussen hem för Carina jobbade. hon sa att vi skulle ta bussen 762 tyyp eller något, den enda bussen som går där. Då hoppar vi på den och sen så stannar bussen på någon station och alla går av då frågar vi vart den går och den går till wilmas gata, nej då fick vi springa till nästa buss och han sa nej men ni kan hoppa på denna och sen byta vid en annan, jaha :) sen när vi är vid en annan station då ropar han över hela bussen, ni kan springa och ta bussen bakom istället. Vi springer dit och frågar och den gick dit. Och när vi sitter på bussen så hoppar en kille på kanske 30 års ålden och setter sig på andra sidan av gången av oss. han tar upp en tidning och gör den till en strut och så bara han spyyyrr! :bigeyes: Uuuh!
Han spyr ass mycket han hinner åka 2 hållplatser och sen går han av och spyyr ass mycket! hela golvet på bussen var massa spya på, uuuhhs! :bigeyes:


dag 4, (Torsdag)

I Torsdags var vi inte i stallet, utan jag och Wilma åkte in och spelade minigolf :D hon vann, heheh jag suger! sen gick vi i massa butiker och fikade på ett cafe. :)


Dag 3, (onsdag)

Vi kom till stallet och där står min Pris Völid och så ser och även en annan ûbersöt häst som heter Faxen (även kallade ADHD HÄSTEN) gud va söt! Carina frågade om jag ville rida han och jag tackade så klart inte NEJ! :D Jag tog in både faxen och völis Började borsta Faxen och han öga såg jätte konstigt ut och gämföde men det andra ögat och det var anurlunda och jag frågade vad som hade hänt och då var han blind på ena ögat, Stackarn. Jag sadlade han och han hade en vanlig dressyr sadel och ett träns utan nosgrimma och stångbett. huumm. aja

Jag tog ut han och började rida, han var helt super go.
vi gjorde mycket volter och sidvärsrörelser även minskningar och ökningar.



Efter att jag har ridigt Faxen tog jag och sadlade völis och Wilma sadlade Räkan, Rhekur som han heter. Vi red ner till ängarna och bort en stund, han var väldigt pigg och så. När vi har på väg hem så skulle vi stanna för att Carina skulle springa en bit och filma när vi kom då helt Rändom stegrade han? em, en 25 åring busig som inte ville stå stilla utan köra full fart okej! Sen kom vi till Carina och så skulle vi sakta in igen och då stegrar han igen fast högre? humm, lille bus häst! Sen var det ju också massor med flugor så det tyckte han väl inte om.. :D


Dag 2, (Tisdag)

Tisdag:
Vi åkte till stallet och deräkt när jag kommer till stallet står min fina Prins där i hagen och kollar på oss. Han såg ut som en ÅSNA men det var bara för att han har heltäckande flugtäcke på sig. Jag tog in honom och stälde han ute på borstplatserna. Tog av han täcket och började borsta honom. smörjde in han med fluggrejs och flugspräj på ! sen sadlade vi han har en jätte fin svensk töltsadel och ett gulligt litet träns med guld pälor på nosgrimman och panbandet :) När både jag och Wilma var färdiga hoppade vi upp och carina skulle gå med hela skogsrundan. I skogen var det mycket krogliga vägar och stokar och grenar som var ner sågade. efter en stund kom en stock som hade vält.. det var iallfall en hinder där tog jag trav först och kollade hur han var, han hoppade ju inte så bra menmen.. nästa gången så tog vi galopp. vi fortsatte in i skogen och travade, galoperade och töltade. efter en timma kom vi ut till en väg och där red vi ungefär en halv timma sen var vi framme. Ridturen blev 1 och halv timme ungefär. Det var en rolig och spänande ridtur för jag har ju aldrig ridigt han innan. Det var den ridturen. :)


Dag 1 (måndag)

Första dagen var inte i stallet, vi var bara hemma tyyp tror jag:)


kommit hem efter att ha hyrt häst :D

HEEJ KÄRA BLOGG!
nu har jag kommit hem, min vecka har varit otroligt bra! :)
kommer skriva dag 1, dag 2.... och så :D om ni förstår!


naglack

i går målade jag naglarna så här blev det :

Ena handen:


Andra handen:



Bloggpaus blir det snart!

Idag gäller det! Nu är allt packat och vi 2 drar jag så ni vet att jag inte kommer blogga tills nästa måndag och då kommer nog hur många bildbombar som hälst :D
hahah, men jag ska lägga upp lite inlägg nu :D


Konstigbild hahah



..

städade ju mitt rum igår så här blev det :)
FÖRE!


EFTER!



?

Vill du ha mer bloggläsare? klicka här då: Här!

folk säger att det funkar jag har ingen arning? :)



massor.

just nu har jag faktiskt gjort mycket! :D
Jag har städat hela rumet, målat naglarna, ätit lunch, tagit kort,kollat på tv,gått runt och lagt fram lite grejor jag ska packa sen (förbereder lite) :D
Jag är duktig jag :)
Men nu ska jag fota, packa och dusha sen är jag klar för i dag bloggar mer sen :D


packa?städa?

Just nu sitter jag och gör ingen ting, TRÅKIGT! :)
Men jag funderar om jag ska börja packa eller städa mitt rum eller vad jag ska göra.. och det är ju inte speciellt något fint bandväder så det blir det inte :)
Men jag kommer la på något snart hahha, antagligen blir det städa rummet och packa hela dagen tyyp :D



Packlista

Här är min packlista till när jag hyr häst i morgon :love:
Kommer nog ha med mer saker men just nu kom jag på deta :D
jag och mamma ska nog förhoppnings vis åka till hööks innan vi åker i morgon :thumbup:

Här är min packlista:


Gryymt kommer det att bli! :D

kommentar

timmie  om tävlar!:
Hej! Vad kul att du vill vara med i tävlingen! ☺ Hoppas du har en härlig lördag!

Svar: Tack så jätte mycket desammadesamma :)




ike märkes!

nu ska jag göra ett till inlägg om saker jag skulle vilja ha till min häst och denna gången är det ike märkens saker :)

saker som inte är något känt märke kan både vara dyrt och billigt men oftast är det billigt :thumbup:
det är oftast fint, gulligt men kan också vara SKIT FUL! :D




tävlar!


Jag tävlar om magicbrush va med och tävla du med här: http://melanozz.blogg.se/2011/june/magic-bruch-tavling.html#comment


märkes!

MärkesRidkläder är sånt man vill ha det är oftast fint och klart man vill ha märkes saker! :D

Men det är DYRT! :thumbdown:

Här kommer märkes saker jag skulle vilja ha till min häst, (om jag hade någon)!


  







2 inlägg

Tänkte ha 2 inlägg där jag har lite hästutrustning ett är märkes och ett är inga märkes saker  :D


Hyr häst om 3 dagar!

Om Endast 3 dagar åker jag och kommer nog inte blogga på 1 vecka! !!! :love:
Ska nämligen hyra häst i en vecka och kommer bo hos min kompis i gbg :D

Gud va gryymt det kommer bli och vilken stoor BILDBOMB ni kommer få :) :love:  :Cool: :D




RSS 2.0