Bildbomb

Nu kommer en bildbomb med bilder i från torsdags och fredags i stallet :D

Torsdag:

Selma

Joanna




Fredag:


 


menmen

Jag har inte haft lust eller tid att blogga sen i torsdag menmen...
Det är -11 grader ute, KAAAAALLLLLTT! Jag ska till skolan om en stund, det är tur att jag bor så nära så att det bara tar 5 minuter! Menmen idag ska jag till stallet vid 4:a och sen vid kvart i 7 rider jag.


skolan..

hej, Just nu sitter jag i skolan. Jag har lånat en dator från skolan, Vi har elevensval och jag har skrivarverkstad. Trök! Jag sitter här med Johanna och Joanna, haha, vi jobbar inte så himla bra, (utan vi bloggar just nu) fast vi har rast i försej :D 

Gamal bild! :)



ridningen igår...

Ridningen i går gick bra :)
Jag red Erik, skit seg em fans inga sporrar i stallet så jag fick bara använda spöt, men han var väldigt pigg men det kanske inte var så konstigt för gruppgruppen innan oss när dom red så blev alla hästarna räda för det låter så "jävla" mycket nere på kortsidan ävenatt det var snö storm och då skedade alla hästar, fast det var bara en som åkte av och det var på prisse. Men iallafall så skritade vi, och vi fick rida nere vid kort sidan och då erik är ju så JÄVLA rädd för allt och då börja det läta (det var nog en gren som slog på vägen) då hoppade han till sen lätt det lite med och då skenade han i väg i galopp :) hahah, sen var han så rädd där nere så han kunde inte gå där så jag fick liga på volten, sen i slutet kämpade jag att få han vi väggen och då gick han där men han gick jävligt snabbt för bi och kollade på väggen och drog sig inåt hela tiden. Men det gick bra :)

Deta är Erik.

Inte jag som rider!


min vecka ungefär..




andrea och bibor

BILDBOMB på andrea och bibor :)








Älskar bilden!
 





Första rundan 60 cm Felfritt :)



Andra rundan 70 cm 4 fel.


godmorgon

Godmorgon!
Det är ganska mycket snö här hemma, fast det har smält under natten för det var mer i går.
klockan 9 ska jag ut och sälja alftonbladet som vanligt, sen vi halv 1, 1 någon gång där ska jag till ida, :)
Det kommer nog en liten bildbomb efter det :)
Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men det blir någon gång i kväll.

Just det jag har hittat en medryttarhäst och det är jag och 3 till som vill ha henne, men dom 3 provrider i dag och hon ska ringa idag och säga om jag ska komma och prov rida eller om hon har hittat någon, det är D-ponny, Arab, alround ponny och ett sto och väldigt pigg :)

lite bilder från i går.





:D





favoriter




ginatricot


ginatricot


Ginatricot


Hm


Hm


Hm


:D

Jag vet att jag inte har bloggat på typ 100 år men nu är jag tillbaka :D


RSS 2.0